Buitenzonwering wordt vooral in de zomer als welkome aanvulling aan de woning gezien. De verschillende soorten zonwering bieden bescherming tegen zonlicht, houden warmte buiten en zijn ook praktisch. Er zijn meerdere bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrisch van Somfy of zonwering op zonne-energie. Dit laatste is 100% draadloos, dus geen gaten boren en geen snoeren! Van screens en rolluiken tot uitvalschermen.

Rolluiken

Rolluiken zijn zonwerend, maar daarnaast ook isolerend en inbraak beveiligend. Geen fel zonlicht, geen hitte of kou en zeker geen ongenode gasten.
De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is sterk en geeft inbrekers weinig kans.
De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaard kleuren te verkrijgen is. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Naar wens kunnen de omkasting, geleiders en onderlijst in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Zo blijft uw woning stijlvol, ook als de rolluiken zijn gesloten.
Combineer uw rolluiken met afstandsbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering.

Screens

Screens zijn toepasbaar voor woningen én voor kantoorgebouwen. Met screens wordt het zonlicht effectief gefilterd, maar behoudt u licht en nog zicht naar buiten. Een screen is een vlakhangende zonwering en is goed toe te passen in situaties waar bijvoorbeeld geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm. Ze zijn berekend op elk weertype en zijn bestand tegen regen. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

Knikarmschermen

Knikarmschermen hebben, afhankelijk van de breedte en type scherm een uitval tot 4 meter. De cassettes zijn in diverse RAL kleuren leverbaar, waardoor u de kleur kunt aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Het doek is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins.

Onze terras(of knikarm)schermen brengen veel schaduw. Niet alleen binnen, maar ook op uw terras. Door de geringe helling behoudt u vrije doorloopruimte. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het design van de cassettes, waardoor het gesloten scherm een aanwinst is voor uw gevel.
Combineer uw scherm met afstandsbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm biedt goede bescherming tegen zonlicht. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden. U houdt het zonlicht en daarmee de warmte buiten. Tegelijkertijd komt er voldoende daglicht binnen en behoudt u uw uitzicht.

U kunt bij ons kiezen voor verschillende modellen en types, waaronder het cassettesysteem. Het robuust vormgegeven uitvalscherm in eventueel een stormvaste uitvoering is ook zeer geschikt voor kantoorgebouwen. De uitvalschermen hebben een uitgebreide collectie doeken, waaronder de collectie van Swela. Er is ruime keuze in doekkleuren en –designs.

Markiezen

Ook markiezen ontbreken niet in het assortiment van Lagerweij Woning- en Projectstoffering. De ‘classic’ markies is een moderne houten of aluminium markies met een “houten” uitstraling. Deze markiezen kunnen uitstekend bij zowel traditionele als moderne bouwstijlen toegepast worden.

De kleuren en dessins van zowel het frame en doek kunt u geheel zelf samenstellen. De afdekplanken kunnen ook in aluminium geleverd worden. Hierdoor wordt de levensduur van de markies met jaren verlengd. Markiezen zijn met handmatige en met elektrische bediening te krijgen.

Onze merken