Het goed ventileren van uw woon- en werkruimte is belangrijk voor de gezondheid. Door een hor te gebruiken kunt u altijd een raam open laten staan, zonder dat muggen of andere insecten binnenkomen. Bij Lagerweij Woning- en Projectstoffering vindt u een uitgebreide collectie kwaliteitshorren voor uw raam en deur.

Plissé hordeur

Gebaseerd op de oosterse vouwkunst. Deze hordeur wordt ineengevouwen als een plissé. Hierdoor neemt de plissé hordeur weinig ruimte in en blijft er voldoende ruimte voor vitrage en gordijnen. Het gaas is enigszins zonwerend, UV bestendig en bestand tegen rotting.De plissé hordeur is standaard in 4 kleuren leverbaar. Levering in iedere RAL-kleur is mogelijk. Het plisségaas is in zwart of grijs. De breedte varieert van 96 cm, 110 cm, 130 cm tot 160 cm. Hoogte kan variëren van 179 tot 260 cm. Het is ook mogelijk meerdere plissé hordeuren te koppelen.

Rolhordeur

De rolhordeur blinkt uit in bedieningsgemak. Deze rolhordeur heeft een unieke windvaste gaasopsluiting, automatische vuilafvoer en is ook geschikt voor grote deuropeningen en puien. De uitvoering is standaard in 4 kleuren met een ruime keuze in gaassoorten. Daarnaast is iedere andere RAL kleur mogelijk.

De rolhordeur heeft een windvaste gaasopsluiting rondom, door middel van koolstofpennen. De treklijst stopt automatisch op vooraf ingestelde stoppunten. De geleiders blijven schoon door een in de treklijst opgenomen borstelset. De rolhordeur wordt zowel in de breedte als in de hoogte precies op maat geleverd.

Inzethor

De inzetraamhor is geschikt voor vrijwel ieder draai-kiepraam. Gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen, zonder beschadigingen aan het kozijn. De handgrepen zijn alleen aan de binnenzijde zichtbaar waardoor de hor aan de buitenzijde een strak uiterlijk heeft. De inzetraamhor is leverbaar in 4-10 standaard kleuren, maar daarnaast is uitvoering in iedere RAL-kleur mogelijk.

Er is een ruime keuze in gaassoorten. Er is ook een inzetraamhor welke voorzien is van geplisseerd gaas, vergelijkbaar met de originele plisséhordeur. De inzethor is geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten inzetraamhorren.

Vast raamhor en Rolhor

Houdt insecten buiten met een vast raamhor. Het vast raamhor heeft smalle aluminium profielen. Voor het openen en sluiten heeft het vaste raamhor in de “op de dag” uitvoering een handgreepje, twee scharnieren en een magneetsluiting.

Het raamrolhor is een raamhor van hoge kwaliteit met als kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen.

We hebben in onze collectie verschillende raamrolhorren die bijvoorbeeld voorzien zijn van een softsluiting, een borstel in de treklijst voor een perfecte aansluiting op vensterbank of kozijn.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Om uw woondroom werkelijkheid te maken!

Contact opnemen

Onze merken