Kunstgras

Onderhoudsvrij en kostenbesparend

Easy grass

Easy Grass is een hoogwaardig kunstgras gemaakt volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstgras in de collectie van Lagerweij Woning- en Projectstoffering. Met kunstgras kunt u zorgeloos genieten in en om uw woning! Het is bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Ideaal in gebruik

Alle kwaliteiten kunstgras zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend. U hoeft nooit meer te maaien, te wieden, te sproeien of te mesten. Kunstgras blijft mooi, makkelijk en groen. Het is ideaal voor hooikoortspatiënten en geschikt voor huisdieren. Het kunstgras is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal zonder zware metalen en voorzien van drainage gaatjes voor het afvoeren van het regenwater.

Onderhoudsvrij

De toepassing van kunstgras is veelzijdig; van balkon tot tuin. Het onderhoud is zeer makkelijk: alleen schoonhouden, bijvoorbeeld met een ruwe bezem of stofzuiger. Ons assortiment kunstgras bevat verschillende soorten en is leverbaar in elke gewenste lengte met een breedte van 2 of 4 meter. Bekijk de hele collectie kunstgras bij Lagerweij Woning- en Projectstoffering en laat u vrijblijvend informeren.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Om uw woondroom werkelijkheid te maken!

Contact opnemen