Geef de ‘finishing touch’ aan uw woning met de juiste raamdecoratie. Wij hebben een ruime keuze in raamdecoratie volgens de laatste trends van o.a. House of Happiness, Lifestyle Interior, Bece® en Zonnelux. Laat u door Lagerweij Woning- en Projectstoffering adviseren over de juiste raambekleding voor uw woning.

Gordijnen & Vitrage

Huiselijk en warm

Gordijnen & Vitrage

Gordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Ze zijn sfeervol, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan. Alle gordijnen worden op maat gemaakt. Kiest u voor een elegant en romantisch gordijn of voor luxueus en eigentijds om de persoonlijke touch aan uw interieur te geven?

U heeft bij ons een zeer ruime keuze in gordijn- en vitragestoffen om de gewenste sfeer te creëren. Heeft u eenmaal de stof gevonden dan kunt u het in verschillende uitvoeringen laten maken: met enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi, wave plooi of ringen, eventueel in combinatie met een roede. U kunt uw gordijn bovendien laten voeren, zo zijn ze perfect voor de slaapkamer. En wist u dat het vaak ook mogelijk is om van de gekozen stof mooie kussens te maken?

Veel stoffen zijn geschikt voor zowel gordijnen als vouwgordijnen. Zo kun je combineren, afwisselen en toch zorgen dat het een mooi geheel wordt.
Wilt u inbetween, lichtdoorlatend of verduisterend?

Rolgordijnen

Stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draaikiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Rolgordijnen zijn altijd mooi en functioneel. En voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.

Verduisterend of lichtdoorlatend

Onze tijdloze collectie rolgordijnen biedt verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen in meer dan 200 kleuren. Kies bijvoorbeeld een verduisterende stof in de slaapkamer en juist een lichtdoorlatende stof in de woonkamer en keuken.

Easy up bediening

Voor extra bedieningsgemak kies je voor Easy up bediening. Hiermee plaats je het rolgordijn met de onderlat in één soepele beweging in elke gewenste positie.

Rolgordijnen

Stijlvol en praktisch

Duo rolgordijnen

Eindeloos variëren

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen hebben een mooie lichtinval en geven je huis een strakke look. Dit luxe rolgordijn heeft twee lagen stof met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven kun je zelf de lichtinval bepalen: van uitzicht tot volledige privacy. 

Duo rolgordijnen zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Of je nu een lichte of donkere kamer wilt: met duo rolgordijnen verander je het in een handomdraai. Een bijkomend voordeel: duo rolgordijnen zien er ook erg mooi en opvallend uit aan de buitenkant van je huis! 

Het verduisterende duo rolgordijn is ideaal voor de slaapkamer. De twee verduisterende stoflagen zitten strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn nog steeds zeer populair en zijn warm en sfeervol. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo zorgen baleinen ervoor dat een vouwgordijn mooi strak hangt. Een vouwgordijn zonder baleinen heeft een nonchalantere uitstraling.

Onze collectie is zeer uitgebreid. De meeste gordijnstoffen zijn geschikt voor vouwgordijnen, zo kunt u eenvoudig combineren, afwisselen en toch zorgen dat het een mooi geheel wordt.

Vouwgordijnen

Warm en sfeervol

Horizontale jaloezieën

Zeer veelzijdig

Horizontale jaloezieën

Wat zijn ze mooi, onze horizontale jaloezieën in aluminium en hout. Wij hebben onder andere de uitgebreide collectie van Bece® in ons assortiment. Dat betekent: veel natuurlijke tinten, lamellen met beton- en linnenlook en prints op het ladderband. Natuurlijk ontbreken ook de favorieten niet: basic kleuren, afwerking in mat én glans en extra brede lamellen. Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor ieder budget vanwege de verschillende prijscategorieën.

Je kunt kiezen uit horizontale jaloezieën in aluminium of hout. Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor badkamers.

Hout is warm en sfeervol. Een goed idee dus om houten jaloezieën in je huis toe te passen. Industrieel, eigentijds of klassiek, houten jaloezieën passen bij elke woonstijl. Ze zijn verkrijgbaar met lamellen van 25, 50 en 65 mm breed. Voor een extra opvallend effect kun  je kiezen voor een lamel van 65 mm. Wil je een natuurlijk effect, dan kun je ook kiezen voor bamboe jaloezieën!

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen praktisch, maar ook sfeervol. Ze zijn verkrijgbaar in wel 109 kleuren en bovendien geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Je bedient de lamellen eenvoudig, zodat ze precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst. Deze jaloezieën zijn in vijf lamelbreedtes verkrijgbaar, van 16 tot maar liefst 70 mm breed. 

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, waarmee de lichtinval makkelijk zelf te regelen is. Shutters kunnen toegepast worden in bijna alle raamvormen, van trapeze tot zelfs ronde vormen.

Naast het basismodel kunt u tegen meerprijs kiezen voor andere modellen, lamel- en bedieningsvormen. De collectie bestaat uit maar liefst 18 standaardkleuren, maar desgewenst kunt u uw shutters in iedere gewenste RAL kleur krijgen.

Lagerweij Woning- en Projectstoffering levert shutters van Zonnelux. Doordat de shutters geheel in Europa worden geproduceerd, hebben ze een korte levertijd!

Shutters

Praktisch en verstelbaar

Plissé en dupligordijnen

Voor maatwerk ramen

PLISSÉ EN DUPLIGORDIJNEN

Met een plissé- of dupligordijn kun je de meest afwijkende raamvormen bekleden. Dakramen, draaikiepramen of ronde ramen: niets is te gek. Onze collectie heeft een breed assortiment modellen, stoffen en kleuren. Bovendien passen ze door de slanke profielen en slimme montageopties goed in de glaslijst van iedere raamvorm en deur. 

Plisségordijnen bestaan uit een enkel geplisseerde stof en zijn beschikbaar met mooie gelijkmatige plooien van 20 en 32 mm. Een duplistof is opgebouwd uit twee stoffen, die samen in de doorsnede een honinggraat vormen. Dit heeft als voordeel dat er geen koorden en koordgaatjes in de stof zichtbaar zijn. Bij dupligordijnen heb je de keuze uit plooibreedtes van 25, 32 en 64 mm. 

Dupligordijnen zijn bovendien energiebesparend. Als je ze dicht laat, houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer? Precies andersom.

Met een twee-in-één model combineer je twee stoffen in één model. Dit model is perfect als je een verduisterende stof wilt combineren met een lichtdoorlatende stof. Zo kun je variëren met lichtinval en verduistering: een ideale combinatie! 

Plissé- en dupligordijnen kunnen met het model ‘vrij pakket’ zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend. Dit gaat inkijk tegen, terwijl het daglicht mooi naar binnen valt.

Voor dakramen zijn verschillende modellen plissé- en dupligordijnen beschikbaar. Ook voor bekende merken zoals Velux en Fakro.

Verticale jaloezieën & Paneelgordijnen

Functionaliteit en een moderne uitstraling worden gecombineerd in de collectie verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof en kunststof en in mooie naturals en trendkleuren.

Verticale jaloezieën van kunststof zijn ideaal voor de badkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek en gaan inkijk tegen.

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of je nu een schuin raam, erker of ramen met ongelijke hoogtes hebt: er is altijd een oplossing. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect. De lamelbreedtes variërend van 52 tot 127 mm breed.

Verticale jaloezieën zijn ook perfect voor de werkkamer. We werken steeds vaker thuis en lichtinval kan storend zijn als je op een laptop werkt. Met verticale jaloezieën kun je de lichtinval optimaal regelen en kun je ongestoord aan de slag. 

Heb je openslaande deuren, een schuifpui of grote ramen? Dan zijn paneelgordijnen een goed idee. Met paneelgordijnen behoud je de ‘doorkijk’, oogt de ruimte groter en kun je naar wens spelen met licht. Bovendien kun je zelf je paneelgordijn samenstellen en kleuren combineren. Bijna alles stoffen in de collectie rolgordijnen zijn ook geschikt voor paneelgordijnen.

Verticale jaloezieën & Paneelgordijnen

Modern en functioneel

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Om uw woondroom werkelijkheid te maken!

Contact opnemen

Onze merken