OVER ONS

Lagerweij Woning- en Projectstoffering in Stroe, opgericht in 2005 en met jarenlange ervaring in de interieurbranche, verzorgt de complete woningstoffering voor particulieren en voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsproducten in tapijt, vinyl, pvc vloeren, beton design, laminaat, raamdecoratie, buitenzonwering, insectenwerende horren, traprenovatie, karpetten, droogloopmatten en kunstgras.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Advies, inmeten, het leggen van de vloer en het monteren van raamdecoratie wordt door dezelfde persoon gedaan. Zo zijn wij van A tot Z betrokken bij uw nieuwe woonwensen. 

Bovendien hanteren wij altijd een scherpe prijs! 

Vanaf 2022 zijn wij u graag van dienst in onze geheel nieuwe showroom waar wij u onze collectie nog uitgebreider kunnen laten zien.
Ons adres: Harderwijkerkarweg 6 in Stroe!

100+

Projecten

50+

Blije klanten

15+

Jaren ervaring

1

Vast aanspreekpunt

Kom naar onze nieuwe showroom

Onder het genot van een kop koffie kunt u in onze nieuwe showroom op uw gemak productstalen bekijken van de verschillende merken en krijgt u deskundig advies. Dit kan ook ’s avonds, wanneer het u uitkomt. Onze showroom is alleen geopend op afspraak.

Lukt het niet naar onze showroom te komen? Dan komen we gewoon met de diverse productstalen bij u thuis!