PVC vloeren

Voor een strakke look

Kies voor het gemak van een pvc vloer

De pvc vloeren in de collectie van Lagerweij Woning- en Projectstoffering volgen de trends en hebben fotorealistische dessins en voelbare oppervlaktestructuren. Een vloer die nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is! Een pvc vloer heeft vele pluspunten; een goede warmte doorlaatbaarheid maakt de vloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. De speciale PU-toplaag zorgt ervoor dat deze makkelijk in onderhoud is en dus ook hygiënisch.

Veelzijdigheid

Door gebruik te maken van decorstrips krijgt de vloer een geheel andere look, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld een borderrand, in visgraat of Hongaarse punt zijn mogelijk. Naast een plankenstructuur is de pvc vloer ook te krijgen in tegelvorm voor een mooie beton- of marmerlook.

Waterbestendig en een aangenaam loopgeluid

Voor het plaatsen van een verlijmbare pvc vloer moet de basisvloer geëgaliseerd worden of voorzien worden van een egale basis door middel van een geschikte ondervloer. Dit is niet nodig bij een pvc vloer met uniclic of unidrop klikverbinding. Deze pvc vloer heeft een geïntegreerde ondervloer en is makkelijk te leggen, vergelijkbaar met het leggen van laminaat. En wil je jouw vloer bij een verhuizing meenemen? Dat is met deze vloer enkel probleem.

Traprenovatie - pvc op de trap

Uw trap ziet er weer als nieuw uit met de pvc traprenovatie. De pvc op uw trap wordt mooi afgewerkt met bijpassende profielen. Zo legt u uw pvc vloer vanuit de gang of woonkamer gewoon door naar de trap!

Aangevuld met een goede droogloopmat bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Ook voor bedrijven

Ook voor bedrijven is een pvc vloer een goede keuze. Door de sterke toplaag en de vele andere voordelen is een pvc vloer zeer geschikt voor bijvoorbeeld winkels, kantoren en kinderdagverblijven.

Kijk eens bij onze projecten voor inspiratie!

Projecten

Onderhoudsproducten

Wij hebben diverse onderhoudsmiddelen voor pvc vloeren, zoals de James onderhoudsproducten. Voor uw mFlor pvc vloer is er een speciale mFlor cleaner en mFlor polish. Hiermee zorgt u voor een langer behoud van uw pvc vloer.

Onze merken

Droogloopmatten

Een goede entreemat is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij de inrichting van uw woning. Toch is dit heel belangrijk, zeker ook voor het behoud van uw vloeren. Het eerste vuil van uw schoenen wordt al door een goede droogloopmat opgenomen. Lagerweij Woning- en Projectstoffering heeft droogloopmatten Coral van Forbo en Beautifloor. Het assortiment bestaat uit verschillende kwaliteiten en kleuren die binnen en/of buiten toepasbaar zijn.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Om uw woondroom werkelijkheid te maken!

Contact opnemen