Vinyl

De praktische vloer

Vinyl – een multifunctionele vloer

Vinyl is verkrijgbaar in zeer veel structuren en dessins, zoals houtstructuur, betonlook en tegeldessin. Het vinyl met houtstructuur is bovendien verkrijgbaar in extra brede planken en is ook te krijgen met voelbare groef en structuur.

Onderhoud van een vinyl vloer is makkelijk. Andere pluspunten van vinyl zijn geen zogenoemd contactgeluid en een sterke slijtlaag. Bovendien is vinyl waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl kan zowel los gelegd als verlijmd worden op een gladde ondervloer. Ook kan het goed worden toegepast op een trap met bijbehorende profielen.

Geschikt voor projecten

Er is ook projectvinyl verkrijgbaar. Deze kwaliteiten hebben een dikkere toplaag, waardoor projectvinyl zeer geschikt is voor gebruik bij bedrijven. Om de vinylvloer mooi te houden bij het gebruik van bijvoorbeeld bureaustoelen kunt u speciale matten gebruiken.

TRAPRENOVATIE - VINYL OP DE TRAP

Uw trap ziet er weer als nieuw uit met vinyl als traprenovatie. Kiest u voor een betonlook of houtstructuur? De trap wordt mooi afgewerkt met bijpassende profielen. Zo legt u uw vinylvloer vanuit de gang of woonkamer gewoon door naar de trap!

Aangevuld met een goede droogloopmat bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Onderhoudsproducten

Schoonmaken en onderhouden van de meeste vinylvloeren is vrij eenvoudig. Naast stofzuigen om de vloer stofvrij te maken en “scherp” vuil zoals zand te verwijderen, kunt u de vloer reinigen en extra beschermen met de James onderhoudsproducten voor vinylvloeren. De producten van James zijn afgestemd op vinylvloeren. Bij regelmatig gebruik blijft het oorspronkelijke uiterlijk van uw vinylvloer behouden.

Bij Lagerweij Woning- en Projectstoffering heeft u een zeer ruime keuze in vinylvloeren.

Onze merken

Droogloopmatten

Een goede entreemat is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij de inrichting van uw woning. Toch is dit heel belangrijk, zeker ook voor het behoud van uw vloeren. Het eerste vuil van uw schoenen wordt al door een goede droogloopmat opgenomen. Lagerweij Woning- en Projectstoffering heeft droogloopmatten Coral van Forbo en Beautifloor. Het assortiment bestaat uit verschillende kwaliteiten en kleuren die binnen en/of buiten toepasbaar zijn.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Om uw woondroom werkelijkheid te maken!

Contact opnemen