Tapijt

Voor kleur en sfeer in uw huis

Tapijt geeft kleur en sfeer. Tapijt voelt zacht en warm aan uw voeten, zeker als het gelegd wordt met een speciaal ondertapijt. Daarnaast zorgt ondertapijt ervoor dat uw tapijt langer mooi blijft. Kiest u voor hoogpolig, laagpolig of een wollen tapijt? Er is ruime keuze. Smartstrand is bijvoorbeeld een ijzersterke én duurzame vloerbedekking. De milieuvriendelijke vezels zijn deels gemaakt van plantaardige en hernieuwbare biologische materialen. Deze speciale vezels beschermen tegen vlekken en vuil. Zelfs moeilijke vlekken zoals mosterd en rode wijn kunnen makkelijk worden verwijderd met warm water.

Daarnaast zijn er speciale projecttapijten verkrijgbaar. Deze zijn zeer geschikt voor bedrijven vanwege het intensieve gebruik. Bij Lagerweij Woning- en Projectstoffering vindt u een uitgebreide tapijtcollectie van o.a. Desso, Parade, Bonaparte, Interfloor, Sfeervol Wonen en Lifestyle Interior.

Trap en traploper

Naast de toepassing in woonkamer en slaapkamer, is tapijt ook uitermate geschikt voor uw trap. Het voorkomt uitglijders.
Uw trap kunnen wij op verschillende manieren met tapijt bekleden.
Denk bijvoorbeeld ook eens aan een mooie traploper met roedes. Of kiest u liever voor meerdere kleuren tapijt of een tapijt in een mooi patroon. Wij maken voor u een traploper op maat, netjes afgewerkt met een festonneerrand. Bijna alle tapijt is geschikt om op de trap te leggen. Wij geven u graag advies!

Karpetten

Wij kunnen voor u een karpet op maat maken van het door u uitgekozen tapijt. Rond, rechthoekig of een andere vorm; dat is geen probleem.
U kunt kiezen voor verschillende afwerkingsvormen, bijvoorbeeld een volumekarpet of afwerking met een festonneerrand of band.

Onderhoudsproducten

Lagerweij Woning- en Projectstoffering levert de professionele onderhoudsproducten van James. Wij hebben o.a. de James Starterset: de Eerste Hulp Bij Vlekongelukken voor onderhoud van tapijt, karpet en meubelstoffen. De starterset bevat een kleinformaat vlekkenspray, vlekkenwonder en James water, een James vlekkenschijf en een voorgewassen katoenen badstof handdoek. Naast onderhoud voor tapijt is er ook James onderhoud voor laminaat, pvc en marmoleum.

Onze merken

Droogloopmatten

Een goede entreemat is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij de inrichting van uw woning. Toch is dit heel belangrijk, zeker ook voor het behoud van uw vloeren. Het eerste vuil van uw schoenen wordt al door een goede droogloopmat opgenomen. Lagerweij Woning- en Projectstoffering heeft droogloopmatten Coral van Forbo en Beautifloor. Het assortiment bestaat uit verschillende kwaliteiten en kleuren die binnen en/of buiten toepasbaar zijn.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Om uw woondroom werkelijkheid te maken!

Contact opnemen